Nesten alle liker pinnebrød. Lag deigen hjemme på forhånd, og tvinn den i pølser rundt en pinne når du kommer ut i skogen.
Her er Turistforeningens oppskrift på pinnebrød til ca. 4 personer
- 500 g hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 5 ss sukker
- 1 ts salt
- 1 dl matolje
- ca. 2 dl lunket vann
Bland alt det tørre. Tilsett vann og olje. Form en klump deig til en pølse og tvinn den rundt en pinne. Stek cbrødet over glørne til det er gjennomstekt og slipper pinnen. Husk å vri sakte på pinnen mens du steker brødet. Det kan være godt med rosiner, tørkede urter eller ost i deigen også.
Her finner du tips til sykkelturer i marka
Oppskriften er hentet fra Harvest hakkespettbok, en bok full av fine tips om å være i naturen med barn. Den er full av fine historier, bilder, tips og turforslag.
Les også: 4 enkle turer med barn i Oslomarka