Hun er Norges mestselgende kokebokforfatter og mest leste matblogger. Nå er Trine Sandberg, hjernen bak Trines matblogg, klar med ny bok med oppskrifter barn kan lage selv: Trines kokebok for unge kokker inneholder 65 oppskrifter med mat barna selv digger – fra etter skoletid, til middag, fredagskos og søte saker. Første uka i salg klatret boka rett til topps på bestselgerlistene.
Vi ba sønn og samarbeidspartner Mathias lage sine favoritter fra boka. Her lærer du å lage en oreomilkshake og en tortillapizza – enkelt, godt og perfekt etter skoletid.
Trines kokebok for unge kokker kan du bestille her.
Oppskrift: Hvordan lage tortillapizza
2 porsjoner. Tilberedningstid 20-30 minutter.
Dette trenger du:
- 4 tortillalefser
- 4 ss pizzasaus eller ketsjup
- 8 skiver røkt skinke, salami eller lignende
- 1/2 rød paprika
- noen cherrytomtater
- ca. 150 g revet ost
- pizzakrydder eller oregano
Kjøkkenredskaper
- skjærebrett og kniv
- 2 stekebrett med bakepapir
- rivjern
- timer
- grytekluter
Elektrisk utsyr
- Stekeovn
Se videoen over for instruksjoner.
Oppskrift: Hvordan lage oreomilkshake
2 porsjoner. Tilberedningstid 10 minutter.
Dette trenger du:
- 3 dl lettmelk
- 5-7 kuler vaniljeis
- 10 oreokjeks
Kjøkkenredskaper
- skjærebrett og kniv
- desilitermål
- 2 glass
- 2 sugerør
Elektrisk utstyr
- blender
Se videoen over for instruksjoner.
Trines kokebok for unge kokker: Perfekt for alle fra 10 til 16 år
Barn må få slippe til på kjøkkenet og lage mat de selv liker å spise, mener Norges største og mest respekterte matblogger, Trine Sandberg. Med Trines kokebok for unge kokker vil hun inspirere familiens 10–16-åringer til å bruke mer tid ved kjøkkenbenken for å lage mat til seg selv og familien. Trine har her samlet rundt 65 av sine mest populære oppskrifter for barn og ungdom. Oppskriftene er bearbeidet slik at husets unge kokker kan lage maten alene.
Rettene er samlet i fire store kapitler: I Etter skoletid finner du toast, wraps, salater og annet digg man har lyst på etter en lang skoledag. Restene kan legges i matpakka eller spises på trening. Middagskapitlet inneholder deilig mat det er moro å servere hele familien. Kapitlet Fredagskos inneholder selvfølgelig fredagstaco og pizza, men også sunne og deilige sommerruller og sushisalat. Kakekapitlet frir til alles bakeglede og søtsug.
Trine Sandberg er Norges største matblogger og bestselgende kokebokforfatter. Trine har fått flere bloggpriser og er meddommer i Det norske måltid.
Trines kokebok for unge kokker kan du bestille her.